Mihaela Huncă coordonator Organizația Județeană Pro România Botoșani: “Pro România Botoșani-o familie din ce în ce mai numeroasă!”

0 118

Mihaela Huncă coordonator Organizația Județeană Pro România Botoșani:

“Pro România Botoșani-o familie din ce în ce mai numeroasă! Aleși locali, simpli membri ai altor formațiuni politice sau persoane care nu s-au implicat până acum in politică îngroașă rândurile Pro România”.

Încă de la început Pro România și-a definit scopul: acela de a fi un partid al românilor pentru români, de a face o altfel de politică pornind de la nevoile cetățeanului și nu al intereselor proprii sau de grup, așa cum procedează celelalte formațiuni politice.
“Faptul că nu ne-am abătut din drum și am susținut și inițiat proiectele de care românii au nevoie (dublarea alocațiilor, creșterea pensiilor, corectarea unor greseli salariale,susținerea familiilor defavorizate și altele) a făcut ca oamenii să vină în mod firesc în Pro România. Asistăm, la o evoluție spectaculoasă a organizației PRO România Botoșani și, prin urmare, vom avea un cuvânt greu de spus în administrația locală și județeană după alegeri. Suntem un partid tânăr, am plecat practic de la zero, iar după alegerile europarlamentare și prezidențiale am ajuns a patra forță politică a țării și a treia a nivelul județului Botoșani. Asta spune multe! Zilnic se înscriu botoșăneni în Pro România, din toate mediile sociale. Pro România susţine egalitatea de șanse şi creşterea reprezentării femeilor și a tinerilor în administraţia locală. La noi vin, elevi, studenți, profesori, medici, fermieri, oameni de afaceri etc. Cu toții s-au săturat de minciunile indurate până acum și vor să schimbe fața orașului, a comunelor și a județului. O vom face împreună, după alegeri! Botoșănenii vor asfalt și șosele civilizate, nu craterele care sunt acum pe drumurile din oraș și din județ. Botoșănenii vor unități sanitare civilizate, botoșănenii vor investiții în educație,cultură și spor. Pe scurt, oamenii cu care am vorbit până acum, și sunt zeci de mii, s-au săturat să mai fie mințiți!”, a declarat deputatul Pro România Mihaela Huncă.

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata