parlamentare sus
achitei top

Mihaela Huncă, candidat Pro România la Camera Deputaților: „Consider că Spitalul de boli paliative este o situație de urgență a municipiului și a județului Botoșani”

0 84

Mihaela Huncă candidat Pro România la Camera Deputaților a declarat că va face toate demersurile pentru finanțarea lucrărilor necesa la Spitalul de Boli Paliative. Mai exact sursa banilor ar fi Fondul de rezervă al Guvernului iar apelul a fost făcut pentru toți factorii politici din Botoșani.

psd parl jos

„Acum două-trei zile citeam și am văzut că Guvernul Orban dorește să folosească sume din fondul de rezervă pentru anumiți primari, bineînțeles în scop electoral ca să mai aducă niște voturi. Eu îmi propun în zilele următoare împreună cu cei de la Primărie dacă îmi vor acorda ajutorul să fac solicitare ca din fondul de rezervă să fie alocați bani pentru situații de urgență. Eu consider că spitalul de boli paliative este o situație de urgență a municipiului și a județului Botoșani. Dacă tot se deschide fondul de rezervă haideți să ne unim forțele și să aducem la Botoșani care am înțeles că nici nu sunt foarte mulți pentru a finaliza spitalul de boli paliative. Eu am să încep acest demers”, a spus Mihaela Huncă, coordonator Pro România Botoșani.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata