Mihaela Huncă candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților: „Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor!”

0 81

Mihaela Huncă candidat Pro România Botoșani la Camera Deputaților:

 

Nimeni nu trebuie să își mai permită să încalce drepturile și libertățile românilor! În calitate de deputat Pro România am luptat pentru eliminarea inechităților salariale pentru membrii actului medical, atât de încercaţi şi solicitaţi în aceste zile.

 

“Am luptat cu succes în Parlament pentru salarii corecte pentru personalul sanitar în raport cu importanța și calitatea muncii depuse. Prin legea votată la propunerea Pro România, am reușit să echilibrăm, cât de cât, diferenţele salariale pentru chimişti, biochimişti, fizicieni şi laboranţi din spitale. De asemenea am susținut și votat legea în Camera Deputaților care a reparat nedreptățile salariale și în cazul fizioterapeuților, kinetoterapeuților, profesorilor de cultură fizică medicală din spitale! Am susținut și voi susține întotdeauna că salarizarea trebuie să fie în raport cu responsabilitatea, complexitatea, riscurile activității și nivelul studiilor.

Am adresat interpelări și întrebări și privind eliminarea inechități salariale pentru personalul de cercetare cu studii superioare din unitățile clinice, institutele și centrele medicale. Lupta continuă: prin votul dumneavoastră din 6 decembrie trebuie să avem parte de parlamentari și guvernanți capabili să repare nedreptățile de până acum pe care tot PNL și PSD le-au generat în sistem. Avem nevoie în Parlament de oameni care să se bată pentru salarii corecte pentru români, în raport cu munca depusă. Voi apăra în continuare drepturile și libertățile botoșănenilor, ale tuturor românilor!, a declarat deputatul Mihaela Huncă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata