Mihaela Huncă: Alături de echipa Pro România, domnul Toma Liviu Constantin se pune în slujba cetățenilor municipiului!

0 337

Mihaela Huncă, coordonator Pro România Botoșani, a explicat într-o postare pe Facebook motivele pentru care Liviu Toma este candidatul la alegerile locale pentru Primăria Municipiului Botoşani. Redăm integral mesajul deputatului Pro România.

Vicepreședintele Consiliului Județan Botoșani Toma Liviu Constantin este candidatul PRO România la funcția de primar al municipiului Botoșani!
PRO România se ține de cuvânt și aduce în fața alegătorilor oameni integri, cu experiență politică și profesională care să schimbe soarta municipiului.
Botoșănenii au nevoie un primar care să cunoască problemele orașului și care să își pună toată experința în slujba alegătorilor. Pro România este partidul în care domnul Toma Liviu Constantin poate lucra cu adevărat la soluționarea problemelor botoșănenilor și știe exact ce are de făcut.
A venit timpul ca Botoșaniul să nu mai fie orașul izolat din cauza infrastructurii precare.
A venit timpul ca în Botoșani, traficul să fie unul sigur, fără ca tramvaiul să deraieze lunar.
A venit timpul ca Botoșaniul să redevină un centru cultural atractiv, o destinație turistică prioritară și un oraș atractiv pentru investitori. Alături de echipa Pro România, domnul Toma Liviu Constantin se pune în slujba cetățenilor municipiului, pentru o altfel de politică în care cetățenii decid obiectivele oamenilor pe care i-au votat!
Noi suntem PRO România și ținem doar cu România!

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata