locale psd
locale sus

METEO : Saptamana incepe cu vreme instabila, de miercuri se incalzeste din nou

0 627

Săptămâna viitoare va debuta cu o răcire uşoară a vremii şi cu instabilitate, luni şi marţi, însă de miercuri vremea se încălzeşte din nou şi se face frumoasă.

LA NOAPTE

Cerul va fi variabil în nordul țării și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7…8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 24 de grade în Dealurile de Vest.
DUMINICĂ

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza în regiunile vestice, sud-vestice și izolat în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și pe arii restrânse averse slabe și descărcări electrice, în a doua parte a zilei în zonele montane, iar seara și noaptea și în nordul, centrul și nord-estul țării. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 29 și 36 de grade, mai scăzute pe litoral, unde se vor înregistra între 26 și 28 de grade. Minimele termice vor fi cuprinse între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 21 de grade în Dealurile de Vest și în nordul litoralului.

LUNI
Vremea va fi ușor instabilă, iar valorile termice vor scădea în majoritatea regiunilor, mai accentuat în cele din jumătatea nordică a țării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în nordul Moldovei și în jurul a 35 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime, în general, între 9 și 19 grade.

Cerul va fi temporar noros și se vor semnala averse și descărcări electrice, în prima parte a zilei în centru, în est și la munte, apoi și în sud-vest, în sud și izolat în rest. Pe arii restrânse se vor acumula cantități mai importante de apă și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări, mai ales pe parcursul zilei.

MARȚI

simio cosma

ÎN ŢARĂ

Vremea va continua să se răcească. Temperaturile maxime se vor încadra înre 21 și 28 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua, în regiunile sud-vestice, sudice, estice și la munte, unde local va ploua și vor fi condiții pentru descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.

MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil ziua și mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 31 de grade, cu cele mai scăzute valori pe litoral, iar cele minime între 5…6 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade în Dealurile de Vest.

 

TENDINŢE JOI-DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească. Probabilitatea de apartiție a ploilor va fi redusă.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata