MESAJUL PREȘEDINTELUI ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, LA ÎNCEPUT DE AN

0 563

MESAJUL PREȘEDINTELUI ALDE, CALIN POPESCU TARICEANU, LA ÎNCEPUT DE AN

Trecerea într-un nou an aduce întotdeauna un sentiment de speranţă pentru fiecare dintre noi. Îmi doresc ca 2019 să fie un an al solidarităţii între români, în care vom reuși să punem capăt dezbinării din societate, un an în care să asigurăm prosperitate și siguranță, atât cetățenilor, cât și țării.

Nu există nicio îndoială că 2019 va aduce multe schimbări în bine pentru România. Sper ca împreună să facem față tuturor obstacolelor ce ne vor ieși în cale pe parcursul anului viitor, iar România va fi din ce în ce mai puternică. În 2019 avem o mare oportunitate de a consolida poziția României în Uniunea Europeană. Trebuie să învățăm să folosim toate aceste oportunități care ni se ivesc pentru a promova interesele țării noastre, ale cetățenilor. Îmi doresc pentru anul 2918, dar și pentru următorii, ca vocea României să se facă auzită mai bine în Europa. Vreau o Românie puternică într-o Uniune Europeană puternică, în care cetățenii sunt tratați în mod egal. Am convigerea că avem forța pentru a contribui la schimbarea în bine a Uniunii Europene în timpul mandatului președinției Consiliului UE.

Vă chem pe toţi să colaborăm pentru o Românie unită. Sunt convins că dacă vom lucra împreună, vom asigura progresul României și vom garanta fiecărui român oportunitățile pe care le merită.

Din partea mea, a familiei mele, vă doresc un an nou plin de bucurii și împliniri.

Calin Popescu TARICEANU, Presedinte ALDE

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata