Mesajul Mitropolitului Moldovei, ÎPS Teofan, după tragedia de la ATI Neamţ: Cu toată fiinţa noastră, alături de cei care suferă

0 189

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan, a transmis, duminică, un mesaj de solidaritate cu pacienţii care au suferit sau încă suferă şi cu cei care şi-au pierdut persoane dragi în incendiul din secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piatra Neamţ.

Cu nespusă durere am primit vestea că incendiul din seara zilei de 14 noiembrie 2020 de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ a curmat viaţa pământeană a zece persoane şi a rănit grav alte şapte persoane. În aceste clipe de mare încercare suntem, cu toată fiinţa noastră, alături de cei ce au suferit sau încă suferă, transmite Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan.

Mitropolitul a transmis către toţi preoţii şi credincioşii din Arhiepiscopia Iaşilor îndemnul de a se ruga pentru cei care şi-au pierdut viaţa şi pentru vindecarea celor rămaşi în viaţă.

Am transmis către toţi preoţii şi credincioşii din Arhiepiscopia Iaşilor îndemnul de a se ruga pentru odihna sufletelor celor ce au trecut la cele veşnice şi pentru vindecarea celor ce încă sunt în viaţă după acest tragic eveniment. De asemenea, ne rugăm şi pentru ca Dumnezeu să mângâie şi să întărească pe toţi cei din familiile acestora, binecuvântând pe toţi medicii şi pe tot personalul medical care se luptă pentru vindecarea celor atinşi de incendiu şi care sunt în viaţă”, spune ÎPS Teofan.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata