Mesajul lui Cătălin Silegeanu de ziua sa: „Botoșani este casa mea și fiecare om vrea ce este mai bun pentru casa lui”

0 930

La împlinirea a 36 de ani omul de afaceri Cătălin Silegeanu își dorește ca tuturor botoșănenilor sa le fie mai bine. Astăzi fiind ziua sa, nu o considera doar ca fiind o bucurie personala, și profita de ocazie sa ureze conducătorilor județului sa ducă la îndeplinire promisiunile făcute, ca Botoșani sa se dezvolte atât economic, turistic dar și social. Un mesaj frumos, pe care mulți ar fi bine dacă și l-ar însuși. La mulți ani!

 

Am o familie reușită, am prieteni adevărați, iar din punct de vedere financiar sunt împlinit, am un business pe care îl fac din plăcere pentru că eu produc, construiesc și asta mă bucură.

Am tot ce mi-aș putea dori pe plan personal și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi din viața mea.

Eu sunt doar un om într-un municipiu frumos, dar care ar putea fi și mai frumos, într-un județ superb cu multe de oferit, dar care zace în uitare din punct de vedere al dezvoltării, iar aceste două situații mă fac să am niște dorințe puțin mai generale, care nu mă privesc doar pe mine, Cătălin Silegeanu, ci pe toți.

Așa că pentru ziua mea, îmi doresc ca drumurile Botoșani-Târgu Frumos și Botoșani-Ștefănești să fie modernizate, traficul de mărfuri spre și dinspre Republica Moldova să fie dirijat prin județul nostru.

Îmi doresc ca Autostrada Unirii să fie aproape de a fi dată în folosință și aș vrea ca la autostrada care să conecteze Moldova de București să mai fie doar câteva luni până la finalizare, iar Botoșani să fie conectat prin bretele de mare viteză de cele două autostrăzi.

Îmi doresc ca în Botoșani să existe măcar un parc industrial, ca fermierii să fie mai uniți și să existe multe cooperative prin care să vândă în toată țara, să nu avem doar pe hârtie al doilea luciu de apă dulce din țară, ci să vedem asta în economie prin fabrici de procesare a peștelui.

Îmi doresc ca în județ să existe mai multe fabrici de procesare a produselor agricole, să nu mai exportăm direct de pe tarla grâul și porumbul, ci să trimitem produse congelate, semipreparate, orice doar nu materie primă. Fabricile, indiferent de domeniu, sunt singura soluție pentru o economie puternică, pentru o viață mai bună. Producția duce la dezvoltarea sănătoasă a comunității.

Îmi doresc ca industria ușoară, care aduce puțină plus-valoare economică să devină producătoare de echipamente medicale de protecție pe care fabricile să le vândă direct și să scăpăm de coșmarul economic al lohn-ului, care aduce multe locuri de muncă însă slab plătite.

Îmi doresc ca potențialul turistic al județului să fie valorificat la adevărata lui valoare pentru că nu văd o strategie care să-i facă pe străinii care vin la vânătoare să cheltuiască mai mulți bani în Botoșani, pentru că nu văd în municipiul reședință de județ o strategie prin care turiști din Israel sau Armenia să fie atrași în Botoșani pentru trecutul comun pe care românii, armenii și evreii îl au la Botoșani. Dar și pentru că numele uriașe ale țării cum ar fi Eminescu, Enescu, Luchian, Iorga și Antipa, Teoctist și Sfântul Ioan Iacob trebuie privite și turistic, nu doar cultural.

Și îmi mai doresc în Botoșani să fie finalizate lucrările la Teatrul Mihai Eminescu, să fie aduse tramvaie noi și să fie schimbate liniile de circulație, și îmi doresc asfaltarea străzilor mărginașe unde, spre surprinderea autorităților, locuiesc tot botoșăneni.

Dacă Dumnezeu îmi mai permite, îmi doresc să fie cât mai mulți botoșăneni care să își iubească orașul, județul și țara, să avem lideri care să iubească Botoșani și să facă tot ce pot pentru el.

Cam asta îmi doresc de ziua mea pentru că Botoșani este casa mea și fiecare om vrea ce este mai bun pentru casa lui.

Toate dorințele mele puteau fi realizate până acum deoarece ele depind doar de oamenii care ne-au condus și care dacă și-ar fi iubit casa, dacă ar fi iubit Botoșani așa cum îl iubesc eu, ar fi făcut tot posibilul să le fi îndeplinit.

Ce îmi doresc pentru mine vreau și pentru voi, pentru că sunteți casa mea, pentru că sunteți Botoșani.

#listadedorinte #Botosani #ImpreunaSuntemPuternici

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata