parlamentare sus
achitei top

Mesaj pentru alesii locali de la botosaneni: Faceti ceva pentru acest oras nu va mai certati

0 184

Botoşănenii pot afla în această periodă cum se desfăşoară şedinţele de Consiliul Local on-line. Cum acestea sunt publice pe contul de Facebook a primarul Cătălin Flutur cetăţenii îşi fac o părere despre cei care decid la nivelul municipiului. Şi din comentariile acestora cei mai mulţi se declară nemulţumţi şi revoltaţi de comportamentul celor ce îi reprezintă. Iar aleşii locali par că uită că aceste şedinţe pot fi văzute în timp real iar jignirile şi modul de adresare nu le fac cinste unora dintre ei. Redăm mai jos doar o parte dintre mesajele postate pe contul de Faceook a primarului Cătălin Flutur la şedinţa de CL de luni. „E mai fain ca pe Netflix”
„S-au ridicat restricțiile? Fără mască , fără mănuși..bun exemplu în direct pentru populație… obligativitatea dezinfectării mâinilor..la intrare și ieșire din sala ședință..dispensere.. nu este critică…sunt constatări..unii sunt de acasă.. am văzut..chiar nu este de joacă..”
„Pana la urma v-ati hotarat?Ati votat?Ar trebui sa va ganditi la binele cetatenilor nu la orgoliile personale stimabililor!”
„Uite așa vedem și noi, cei care ne-am pus votul pe buletine, de ce nu se dezvolta BT!”
„Nimeni nu face nimic…toti va certați…si oameni au de suferit…fără frică de Dumnezeu…dar roata se intoarce
Faceti ceva pentru acest oras nu va mai certati suntem jalnici!!!”
„Ma faceti treaba in folosul cetatenilor nu va certati !”
„Vai de capul nostru …daca astia decid soarta orasului…”
„Ma da voua nu va e rusine ca se uita cetatenii la voi? va certati ca tiganii in loc sa faceti ceva pentru binele cetatenilor ! cetatenii sa se uite si sa decida daca vor ca acesti indivizi mai au dreptul sa decida soarta orasului de la toamna cind vor fi alegeri locale !”
„Cine naiba va ales pe voi ca nu va văzut nimeni prin oraș vreodată??”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata