1 martie andrei

Medicii de la Spitalul Județean se revolta împotriva Liviei Mihalache: „…sa nu revenim in acel „ev mediu” de indolenta si necunoastere in care am trait”

0 1.320

Într-un mesaj pe Facebook medicul Bogdan Alexandroaie exprima revolta colegilor sai în privința revenirii la șefia Spitalului a Liviei Mihalache, facand apel la ministrul sănătății ca la conducerea Spitalului Județean de Urgență Mavromati sa rămână Radu Malancea. Redam mesajul mai jos integral:

 

Au trecut deja 8 saptamani de pandemie. 15 mai 2020, o zi asteptata cu bucurie de majoritatea romanilor(de inteles dupa acesta perioada grea) , dar o zi neagra(a cata ?) pentru cadrele medicale din Spitalul Judetean Mavromati. Expirarea perioadei de urgenta, inseamna expirarea mandatului, extrem de scurt, a unui manager care si-a pus toata puterea si sufletul, pentru binele Spitalului si a pacientilor, avand in vedere dezastrul in care am fost aruncati de catre predecesorii fara idei si capacitate de comunicare. Ceea ce s-a distrus, in 5-6 saptamani, e greu de reparat, dar cu toate astea, incet, cu colaborare, bunavointa, idei si multa munca, impreuna cu noua echipa (dr. Malancea si dr. Radu de Spitalul Judetean si dr. Adascalitei de la DSP) am reusit sa „spalam intunericul ” in care am fost aruncati atat noi cat si pacientii. Acum, cand lumina incepe sa razbata in viata tuturor(pacienti si cadre medicale), solicitam Ministerului Sanatatii, d-lui ministru Tataru, sa se gandeasca bine si sa actioneze in consecinta, ca sa nu revenim in acel „ev mediu” de indolenta si necunoastere in care am trait pana acum 3 saptamani. Atat eu, si cred ca sunt in asentimentul colegilor, dorim, prelungirea mandatelor actualei conduceri, numite prin ordin de ministru, pentru ca impreuna , sa o scoatem la capat si sa putem acorda servicii medicale de calitate pentru pacienti, pentru ca ei au nevoie si noi. Asta ne dorim! In alte conditii, cu siguranta, eu ma voi retrage pentru ca nu vreau sa fiu partas la genocidul care a stat sa izbucneasca. Domnule Ministru, daca va pasa de sanatatea botosanenilor, actionati in consecinta. Noua ne pasa!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata