Medic pediatru specializat în Franța angajat la secția de Pediatrie a Spitalului Județean

0 464

Copiii botoșăneni vor beneficia de serviciile unui nou medic specialist pediatru!

Domnișoara doctor Ana-Maria Calimandruc s-a alăturat echipei de medici pediatrii de la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani.

Ana-Maria Calimandruc a urmat stagii de pregătire în cele mai importante spitale de pediatrie din București și Iași și a absolvit stagii de specializare în reanimare pediatrică și terapie intensivă neonatală în Franța, la Hôpital Bicêtre AP-HP (Universitatea Paris-Saclay) și Centre Hospitalier Public du Cotentin Cherbourg.

„Prin venirea domnișoarei doctor se rezolvă o problemă stringentă a sistemului medical botoșănean. Îi dorim mult succes și sunt convinsă că vom face echipă bună în interesul micilor pacienți!

De la preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean, împreună cu echipa de la Spitalul «Mavromati», am căutat să atragem cât mai mulți specialiști la Botoșani, să rezolvăm problema lipsei de medici, în paralel cu modernizarea și dotarea la standardele actuale ale tuturor secțiilor”, a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Acestea a menționat că cei din conducerea Spitalului Județean au făcut toate demersurile către Ministerul Sănătății în vederea scoaterii la concurs și a altor posturi vacante.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata