Medic Iasi despre starea barbatului ranit in explozia de vineri : „Prognosticul privind evolutia starii de sanatate a pacientului este foarte rezervat”

0 347

Starea de sănătate a proprietarului apartamentului unui de avut loc explozia vineri este critică. Medicii ieșeni nu se pot pronunța cu privire la șansele de supravețuire ale acestuia.

„Pacientul are arsuri de gradul doi si trei pe aproximativ 50 la suta din surpafata corpului. La internare pacientul era in stare foarte grava. Pacientul are si arsuri de cai aeriene, arsura respiratorie. A fost intubat, ventilat si internat in Clinica de chirurgie plastica si reconstructiva. Prognosticul privind evolutia starii de sanatate a pacientului este foarte rezervat. Pacientul are arsuri de cai aeriene si asta inseamna un risc major de complicatii. De asemenea, pacientul are si arsuri de gradul 3, o arsura profunda cu distrugerea epidermului si dermului. Este prematur sa ne pronuntam acum”, a declarat pentru bzi.ro, prof. dr. Diana Cimpoesu, sefa UPU-SMURD de la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iasi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata