Măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19 anunțate de conducerea Nova Apaserv Botosani

0 336

NOVA APASERV recomandă clienţilor săi interacţiunea de la distanţă iar cei care au simptome de răceală sau gripă sunt rugaţi să nu se prezinte în casieriile operatorului !!

Pentru evitarea aglomeraţiei la casierii, Nova Apaserv Botosani recomandă clienţilor săi să  declare indexul contoarelor şi să facă plăţile online, pe pagina de internet a operatorului, www.apabotosani.ro. Clienţilor care posedă un card bancar valabil, dar nu au cont deschis pe site-ul nostru, li se recomandă activarea secţiunii „Contul Meu” pentru a beneficia de facilităţile amintite mai sus. De asemenea, operatorul de apă reaminteşte clienţilor săi că plăţile se pot face şi prin celelalte servicii electronice puse la dispoziţie: 

–   decontare automată din cont curent, operaţiune denumită DIRECT DEBIT, pe baza de convenţii de plată încheiate cu una din următoarele bănci: 

  • Banca Transilvania, 
  • Banca Comercială Română-B.C.R., 
  • Banca Română de Dezvoltare – B.R.D.,
  • Banca Raiffeisen.
  • virament bancar într-unul din conturile -Nova Apaserv deschise la:

 

– clienţii care nu doresc să facă operaţiuni online sau bancare, pot achita numerar:

cu factura la punctele de plată PayPoint prin terminale instalate în magazinele cu sigla PayPoint din municipiile Botoșani și Dorohoi și din satele şi comunele din judeţul Botoşani .

cu factura la punctele de plată „Un -doi centru de plăţi” prin terminale instalate în magazinele cu sigla Un -doi centru de plăţi din municipiile Botoșani și Dorohoi și din satele şi comunele din judeţul Botoşani.

cu sau fără factură prin subunităţile poştale ale C. N. Poşta Română SA din Botoşani, Bucecea, Darabani, Dorohoi, Flămînzi, Săveni, Hudeşti, Ungureni,Truşeşti, Vorona şi Ştefăneşti.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata