Masuri de dezinfectie cerute de viceprimarul Cosmin Andrei in mijloacele de transport in comun si institutii

0 439

Oficialii locali au solicitat luarea unor măsuri pentru prevenirea cazurilor de coronavirus. Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului, a solicitat în această dimineață ca mijloacele de transport în comun din municipiul să fie dezinfectate. Solicitarea a fost trimisă conducerii Societății Eltrans și Microbuzul.
„Am trimis în această dimineață o solicitare către cei doi operatori de transport pe care îi avem în municipiul Botoșani o solicitare pentru achiziția mijloacelor pentru dezinfectarea tramvaielor respectiv a microbuzelor pentru asigurarea sprijinului, dacă au nevoie din partea Primăriei pentru ducerea la îndeplinire a acestei măsuri”, a declarat Cosmin Andrei. În același timp o solicitare pentru luarea unor măsuri a fost trimisă și celor de la Direcția de Edilitare.
„De asemenea am solicitat colegilor de la Direcția Edilitare perfecționarea unui caiet de sarcini pentru achiziții servicii de dezinfectate sediul Primăriei, sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale, Casa Cărții și Incubatorul de Afaceri pentru a fi pregătiți în eventualitatea în care vom avea nevoie de aceste servicii și dacă vor apărea cazuri de infecții coronavirus la nivelul municipiului Botoșani”, a precizat viceprimarul municipiului.

Conducerea Eltrans a transmis că tot în această dimineaţă a decis să achiziţioneze substanțe dezinfectante și taxatorii să dezinfecteze mânerele scaunelor şi celelalte elemente de prindere din tramvai folosite de călători. Măsura se va aplica atunci când tramvaiele ajung în capăt de linie. Totodată, la sediul Eltrans va fi pus dezinfectant la grupurile sanitare și în birouri.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata