Marius Budăi trage un semnal de alarmă: „AUSTERITATE MARCA PNL”

1 93

Conform economiștilor uneia dintre cele mai mari bănci din România, Guvernul Orban_PNL ar merge pe majorarea TVA.

Recenta triplare a taxei fitosanitare pentru fermieri introdusă de Guvern întărește ideea majorării taxelor și impozitelor de către PNL.

Refuzul prezentării bugetului și principalilor indicatori macroeconomici pentru anul 2021, practica Guvernului de dreapta din anul 2010, dar și anunțurile unor miniștri din Guvernul Orban precum că bugetarii sunt mulți, coroborate cu cele de mai sus, întăresc tot mai mult ideea austerității ce va urma după alegerile din 06 decembrie 2020, dacă PNL va forma majoritatea în Parlament. Și anume: majorări de taxe, tăieri salariale, concedieri de personal, dar și un acord cu FMI.

Așa cum au mințit că vor respecta Legea Pensiilor și vor creste punctul de pensie cu 40%, așa cum au mințit că vor respecta Legea Salarizării Unitare și vor creste salariile cadrelor didactice, la fel mint și acum. După alegeri vor tăia salariile bugetarilor, în paralel, vor concedia angajații din administrație și vor majora taxe și impozite,

Comunicat de presa

1 Comentariu
  1. Viorel Spune

    Ca de obicei, pesedistii mint cum respiră. Știe Budai ce va face Guvernul….mă umfla râsul. A intrezarit el, așa ca specialist ce este, ceva putred in Danemarca! E jalnic omul ăsta. Iar comunicatul, care nu e scris de el, este josnic. Scopul acestuia este unul simplu: nimic mai mult, decat acela de a speria electoratul. Este o strategie tipic comunisto- KGB-ista, ca tot ce face acest partid când se apropie alegerile. Sperie, amenință, induce teme false, iar o parte a electoratului, mai slab de inger, îi crede. Rușine!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata