Marius Budăi: „Singura soluție este desemnarea unui premier de la PSD, în persoana domnului dr. Rafila și un guvern de uniune națională, format din profesioniști”

0 45

Orban, cum să-ți dai demisia acum o săptămână, pentru că românii te-au trimis acasă, să faci – din nou! – circul penibil cu Câțu, ca apoi să te autopropui tot tu?!!!

De zece zile, singura grijă a Coaliției pierzătorilor este să deturneze votul românilor! Sunt slabi! Nu au soluții, nu sunt în stare să negocieze nimic, iar în tot acest timp o țară întreagă se scufundă!

Singura soluție – dată de români de altfel, prin vot – este desemnarea unui premier de la PSD, în persoana domnului dr. Rafila și un guvern de uniune națională, format din profesioniști. Un guvern care să treacă România cu bine de criza sanitară și cea economică. Nu funcțiile lor contează acum! Ci viața noastră, a tuturor cetățenilor români! Fiecare zi, în care vor continua bătălia sterilă pe funcții, va însemna un dezastru și mai mare pentru România.

În ultimele 10 zile, peste 1.500 de români au murit din cauza pandemiei. Dar Iohannis ne spune că ”așa e în negocieri, să avem răbdare!” Virusul nu a avut răbdare cu acești oameni! Câți români mai trebuie să moartă pentru ca Iohannis și Gașca pierzătorilor să înțeleagă că au pierdut alegerile? Că românii i-au trimis acasă!

De 10 zile, se ceartă pe ciolan! Se ceartă pe funcții, nu vorbesc despre soluții!

• Nimic despre ce și cum trebuie făcut urgent pentru a opri pandemia sau a relansa economia!

• Nimic despre măsurile privitoare la redeschiderea școlilor, despre reforma în educație sau în sistemul medical! Doar goana după funcții! Pe persoană fizică!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata