Marius Budai, raspuns pentru penelistii „suparati” pe bugetari: „În continuare nu ieșim din logica austerității, din logica tăierilor”

0 167

Ministrul Muncii, Marius Budăi, consideră iresponsabile declarațiile membrilor PNL privind acordarea nejustificată a tichetelor de vacanță dar și a unor sporuri pentru bugetari.
”Am văzut recent declarații iresponsabile ale colegilor din opoziție cum că toți bugetarii sunt praf și că ar trebui să nu mai încaseze vouchere de vacanță, sporuri sau tot ceea ce înseamnă un atentat, spun eu, la veniturile populației . De asemenea, am văzut solicitarea dumnealor de abrogare a Ordonanței 114, din punctul meu de vedere un lucru iresponsabil, deoarece această ordonanță pe lângă faptul că prevede și majorarea pensiilor de la 1 septembrie, prevede și majorarea pensiei minime. În continuare nu ieșim din logica austerității, din logica tăierilor și vrem să-i lovim exact pe cei mai sărmani, pe cei aproximativ 950.000 de pensionari care în acest moment încasează pensia minimă”, a precizat Budăi, care a tinut sa precizeze că sunt bani atat pentru majorarea pensiilor cat și pentru tichetele de vacanță.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata