Marius Budăi: „Parlamentul îi cere premierului Orban să prezinte bugetul pentru anul viitor. Românii merită să știe ADEVĂRUL!”

0 82

Parlamentul îi cere premierului Orban să prezinte bugetul pentru anul viitor.
Românii merită să știe ADEVĂRUL! Ce TVA majorat și ce taxe mărite ascunde guvernarea Iohannis-Orban în bugetul anului viitor. Prin urmare, Parlamentul, la inițiativa PSD, îl convoacă oficial pe premierul Ludovic Orban să prezinte, pe 9 noiembrie, stadiul elaborării proiectului bugetului de stat și al bugetului asigurărilor sociale pentru 2021!
PSD îi avertizează pe români asupra dublului limbaj al Dreaptei Unite – PNL/USR-PLUS. Una zic, alta fac!
– Au promis pensii majorate potrivit legii și au afirmat că au prevăzut banii necesari. A fost o minciună!
– Au promis acordarea majorării salariale pentru profesori. A fost o minciună!
– Au amânat până în august dublarea pensiilor. A fost o minciună!
– Acum promit că nu vor crește TVA-ul. De ce i-ar mai crede cineva când ei mint mereu? TVA-ul va crește, așa cum au avertizat deja specialiști ai unei prestigioase bănci.
– Au respins cu vehemență avertismentele PSD privind acordul cu FMI-ul prin care guvernarea PNL reintroduce austeritatea dură în România – acum Orban recunoaște că nu exclude un astfel de acord.
Transparența totală este promisă de Alianța USR-PLUS în programul său de guvernare. Dacă nu e încă o minciună electorală specifică Dreptei Unite, de ce nu cere USR-PLUS guvernului Orban să facă public proiectul de buget pe anul viitor? Mai ales că Cioloș în 2016 când a predat guvernarea a lăsat pe masă un proiect de buget? Se teme că TVA-ul și taxele mărite le vor afecta șansele electorale?
Oamenii au nevoie de cifre și date concrete în privința viitorului lor. PSD e singurul partid care prezintă public, după consultări cu partenerii sociali, măsuri și politici clare, cu obiective precise, pentru fiecare domeniu de activitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata