Marius Budăi, mesaj pentru Valeriu Iftime: „Sper să aibă o atitudine constructivă, să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean”

0 325

În urma alegerilor din 9 iunie, vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați participat în număr mare la cele două scrutine electorale și v-ați exercitat cel mai valoros drept democratic câștigat în urma Revoluției din 1989.

De asemenea, vă mulțumesc pentru votul masiv pe care l-ați dat pentru stabilitate și pentru menținerea României pe calea europeană, votând Alianța PSD-PNL la alegerile privind Parlamentul European.

În egală măsură, vă mulțumesc pentru votul foarte consistent pe care l-ați acordat candidaților social-democrați pentru primăriile și consiliile locale și pentru Consiliul Județean din Botoșani. Datorită dumneavoastră, PSD este în continuare prima formațiune politică din județ, fapt ce rezultă atât din numărul consistent de primari social-democrați aleși, dar și din votul pentru consiliile locale, unde PSD se menține la o cotă foarte ridicată, comparativ cu celelalte formațiuni. Vă mulțumesc pentru încredere și vă asigur că ne vom strădui să onorăm votul dumneavoastră la fel cum am făcut-o de fiecare dată.

simio cosma

Nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor colegilor din PSD Botoșani, dar și simpatizanților noștri care s-au implicat, au muncit enorm și au pus mult suflet în această campanie electorală.

Pentru că numărătoarea voturilor este aproape încheiată, îl felicit pe colegul și prietenul meu Cosmin Andrei pentru victoria excepțională pe care a obținut-o la Primăria Municipiului Botoșani și la Consiliul Local, printr-o companie curată și onestă, centrată pe dialogul cu cetățenii, prin care a neutralizat toate atacurile murdare ale adversarilor săi.

În același spirit de fairplay, îl felicit și pe domnul președinte Valeriu Iftime pentru victoria obținută la un scor foarte strâns și sper că de acum, după încheierea competiției, va manifesta mai multă deschidere la colaborare, în folosul cetățenilor care l-au votat, dar și al celor care nu l-au votat și care reprezintă mai mult de jumătate dintre opțiunile exprimate la urne. Sper să aibă o atitudine constructivă, să fie integru, să nu amestece afacerile cu activitatea de la Consiliul Județean și să nu oprească proiectele începute de administrația PSD, mai ales pe cele cu finanțare europeană, pentru că aici e vorba de banii și de binele botoșănenilor și nu este loc de orgolii politice.

Comunicat de presă 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata