Marius Budăi: „Liberalii lui Orban și Iohannis încep să se dea de gol și recunosc că nu va avea loc nicio mărire de pensie sau de salariu din 2020!”

0 360

Liberalii au început să spună adevărul! Nu vor crește punctul de pensie de la 1 septembrie 2020 la 1.775 de lei, conform legii în vigoare!
Liberalii lui Orban și Iohannis încep să se dea de gol și recunosc că nu va avea loc nicio mărire de pensie sau de salariu din 2020!
Dovada clară o reprezintă declarația de ieri a deputatului PNL Pavel Popescu de la Digi 24: „Dvs. de la PSD ați promis că veți mări de șapte ori pensiile și i-ați lăsat pe cei de la PNL să vină să livreze o minciună a dvs. Nu se va întâmpla acest lucru!”.
În primul rând că PSD a crescut punctul de pensie de la 871 de lei la 1.265 de lei, iar în al doilea rând nu PSD a plecat de la Guvernare, ca să lase ceva de făcut PNL, ci PNL a ținut cu dinadinsul să acapareze și Palatul Victoria. Dacă PSD rămânea la Guvernare punctul de pensie ar fi devenit 1.775 de lei de la 1 septembrie 2020.
Dar, să revenim, ce ne spun stimații liberali, că PNL nu vrea să facă majorarea pensiilor românilor!
Neaplicarea legii și neacordarea acestor majorări înseamnă tot TĂIERE!
Stimați bunici și părinți pensionari, aveți dovada că PNL v-a mințit, doar ca să ajungă la guvernare!
PNL NU VA MAJORA PUNCTUL DE PENSIE LA 1.775 DE LEI!
În această logică a austerității marca PNL, majorarea salariului minim, majorările salariale pentru bugetari și majorările salariilor profesorilor direct la nivelul din 2022 sunt în pericol. Mai mult, le-ați auzit ieri pe Raluca Turcan, vicepremier și Violeta Alexandru, ministru al Muncii, că urmează reduceri de personal în aparatul bugetar și așa subdimensionat în multe instituții.
Mergeți duminică la vot să vă apărați pensiile și salariile!
Votați Viorica Dăncilă, un președinte care să lupte pentru voi și pentru toți cetățenii români!

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata