Marius Budăi ii îndeamnă pe liberali sa se tina de cuvânt: „Sunteți la guvernare, aveți majoritate, spor la treabă! Nu vă împiedică nimeni”

0 220

Marius Budăi continua criticile aduse actualului Guvern într-o postare pe Facebook cerând ca liberalii sa se apuc3 de treaba. Redam mesajul mai jos:

„Am asistat zilele trecute la o regie extrem de proastă între premier și ministrul muncii, precum că nu ar fi știut de diminuarea salariilor la unele agenții din cadrul ministerului. Ce nu ne-ați spus este că nici în apaŕatul propriu al ministerului nu ați achitat salariile. Profesioniștilor. 

Nu ați majorat salariul minim brut garantat în plată și pentru cei cu studii superioare, nu spuneți clar dacă se vor aplica, în actuala formă, legile salarizării și a sistemului public de pensii.

Mai mult, pentru dumneavoastră oamenii sunt niște cifre care trebuie să dea bine la raportare. Nu știți la ce mă refer? Vă spun eu.

În goana dumneavoastră după fantome, domnule Orban, ați obligat ministrul muncii să scoată cifre și iar cifre despre întârzierile din sistemul public de pensii. În graba doamnei ministru de a vă face pe plac, a început să facă tot felul de raportări, care mai de care mai fantasmagorice. Nu conta că prezintă cifre aiurea amestecând intrările cu dosarele ieșite din termen.

Ați susținut și obținut dublarea pensiilor „speciale” în Comisia pentru muncă și protecție socială din Camera deputaților, în aceeași zi în care spuneați la TV că vreți desființarea lor.

Ne spuneți ce nu puteți face din cauza PSD-ului, omițând să ne spuneți ce nu puteți face din cauza propriei neputințe. 

Sunteți la guvernare, aveți majoritate, spor la treabă! Nu vă împiedică nimeni.

PS 

Ce faceți cu accizele la carburanți? Le creșteți iar, după ce ați insistat în parlament că va scădea prețul la pompă?

Ce faceți cu Legea pe care partidul dumneavoastră a depus-o în parlament referitoare la reducerea TVA?

Ce faceți cu multitudinea de inițiative legislative depuse pentru modificarea Legii salarizării unitare? 

Le mai susțineti domnule Orban?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata