Marius Budăi: „Este dezgustător cinismul liderilor PNL şi USR care se pregătesc intens să intre la guvernare”

0 244

USR și PNL au țipat în campanie că vor eliminarea pensiilor speciale și introducerea în lege a principiului ,, fără penali în funții publice!” Demagogia a durat puţin. La numai două zile după alegeri au abandonat totul. PNL a refuzat din nou să vină în Parlament pentru ca legile să fie adoptate, iar USR a tăcut complice.
În acest moment nici PNL şi nici USR nu se mai grăbesc să adopte legea privind impozitatea pensiilor speciale şi nici pe cea care ar impune principiul ,,fără penali în funcţiile publice”. Biroul permanent al Senatului nu s-a putut întruni pentru că reprezentanții PNL n-au venit la serviciu, deși anunțaseră că o fac.
Este dezgustător cinismul liderilor PNL şi USR care se pregătesc intens să intre la guvernare și nici măcar nu simulează interesul pentru temele cu care și-au mințit și păcălit electoratul.
Și mai aflăm acum că mireasa rătăcită se întoarce. Sunteți siguri domnilor de la PNL și USR că premierul dezertor Cîțu nu o să-și păteze rochița de mireasă și să fugă din nou?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata