Marfă de peste 72.000 de lei confiscată la Pomârla

0 310

Poliţiştii de frontieră botoșăneni au depistat în trafic două persoane care transportau în două microbuze mai multe cutii cu detergent și încălțăminte, fără a deţine documente de provenienţă.

 

În data de 24 ianuarie a.c., polițiștii de frontieră botoșăneni au desfășurat o acțiune de cooperare cu Direcția Regională Antifraudă Suceava, pe raza localității Pomârla, județul Botoșani, pe timpul căreia au oprit în trafic pentru control, două microbuze înmatriculate în Ucraina, conduse de persoane cu dublă cetățenie, în vârstă de 36 de ani fiecare.

La controlul efectuat asupra autovehiculelor, poliţiştii de frontieră au descoperit în interiorul acestora cutii ce conţineau aproximativ 1.200 kilograme de detergent pudră, peste 2.670 litri detergent lichid precum și 152 articole de încălțăminte în valoare totală de 71.720 de lei, pentru care șoferii nu dețineau documente de provenienţă. Persoanele au declarat că aveau intenția să comercializeze întreaga cantitate de marfă în judeţul Suceava.

Autoutilitarele și întreaga cantitate de marfă au fost preluate de către Direcția Regională Antifraudă Suceava în vederea luării măsurilor l

egale.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata