1 martie andrei

Marea din Nordul Moldovei va functiona si in acest an

2 4.866

Proiectul Marea din Nordul Moldovei va merge mai departe la Plaja Vama -Stanca Ştefăneşti. La barajul Stânca-Costeşti, din judeţul Botoşani, de pe malul Prutului, aflat la graniţa cu Republica Moldova, se află cea mai nordică plajă din România.

„Multi , foarte multi m-au descurajat sa-mi i-au gândul de la acest proiect din multe motive dar eu,
la fel ca si miile de oameni care s-au bucurat de acel peisaj- sper ca vara 2018 sa fie un succes mai mare fata de sezonul estival 2017 și sper sa înceapă și lucrările plajei si-a satului de vacanta de la Ripiceni , la doar 20 km de Plaja Vama -Stanca Ștefănești.
Cutia Pandorei în acea zona s-a deschis în vara lui 2016 când viziunea noului primar al orașului Stefanesti s-a materializat în primele 2 weekend-uri estivale care au adunat mii de participanti și care au demonstreat ca zona are potențial turistic.
Au urmat 12 weekend-uri estivale în 2017 la inițiativa și investiția în zona a familiei Merticariu”, este mesajul postat pe Facebook de Marius Honceriu, cel care asigură buna dispoziţie pe Plaja Nordului.

2 Comentarii
  1. lupa cetateanului Spune

    Un lucru de laudat dar pana a pune in aplicare acest proiect omul stie ca e nevoie de salvamari calificati de balize care sa limiteze inotul teribilistilor , grupuri sociale ,dusuri plaja amenajata si inca mult altele . Asa ceva fara aceste servici n-ar asigura buna desfasurare a acestei plaje cu practicarea inotului si a altor activitati .

  2. Iulian Spune

    Ba lupu cetateanului mai taci si nu mai tot cobi, ce tu aveai balize colorate cand erai mic si mergeai la balta? Cum incearca unu sa faca ceva bun ,cum ii taie unu craca!lasa ca nici salvamarii nu is obligatorii

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata