Mare bucurie în familia artistului Dan Doboș!

0 1.069

Mare bucurie în familia artistului Dan Doboș! Fetița lui, Briana Maria, a împlinit doi ani prilej cu care i-a organizat o mega petrecere.

Dan Doboș, managerul Orchestrei Populare Rapsozii Botoșanilor – Ioan Cobâlă, trăiește de doi ani cea mai frumoasă parte a vieții sale. De când Briana Maria a venit în viața lui și a soției sale, Liliana, totul s-a schimbat iar casa le-a fost umplută de fericire.

Artistul a organizat pentru prințesa lui o super petrecere cu ocazia împlinirii a doi anișori, la care au fost invitați rude, prieteni… dar și Mini și Mickey Mouse. Îndrăgitul artist a suferit enorm câ, anul trecut, atunci când Briana împlinea un an, nu a putut fi prezent la petrecerea fetiței sale.

”Anul trecut, nu am putut să fiu la petrecerea ei de un an pentru că am fost pe scenă, la Festivalul Național de Folclor Ioan Cobâlă. Fiind managerul Orchestrei, m-am ocupat de organizarea primei ediții a festivalului și n-am reușit să fiu lângă fetiță și mi-a plâns inima. Mi-a zâmbit inima pe scenă dar mi-a plâns că nu am fost alături de ea la un anișor. Anul ăsta m-am pregătit, am zis că trebuie să fiu la ziua fetiței și să i-o fac așa cum se cuvine”, a spus emoționat Dan Doboș

La 47 ani, artistul este un părinte împlinit și fericit că are o minune care îi luminează viața. În familia lor predomină fetițele și tare mult și-ar dori să-l facă pe bunic fericit și cu un nepoțel.

”Briana este foarte cuminte și isteață. Eu am zis să-i dea Dumnezeu înălțimea mea iar frumusețea și deșteptăciunea mamei ei. Ochii i-a moștenit de la mine, Liliana s-a rugat foarte mult la bunul Dumnezeu să-i dea ochii mei albaștri. În familia Lilianei, toți au fete, poate dă Dumnezeu să vină și un băiat să-l bucurăm și pe tata socru, dar toate au ochi căprui, doar Briana are ochi albaștri.”, a declarat Dan Doboș pentru Star Popular.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata