parlamentare sus
achitei top

Marcajele rutiere au inceput sa fie refacute in municipiu

0 546

Pe străzile municipiului a început să fie refăcute marcajele rutiere, astfel încât acestea să fie finalizate în zona centrală până la Zilele Oraşului. Activitatea a început de luni iar marcajele rutiere pe străzile municipiului vor fi trasate şi pe timpul nopţii.
„De două zile a început operaţiunea de marcaje sau remarcaje a străzilor din municipiu. Vom interveni acolo unde s-au șters marcajele făcute anul trecut. Am început cu strada Cuza Vodă, Str. Marchian, după care vom aborda străzile principale din oraș, Str. Calea Națională, Bld. Mihai Eminescu, Str. Sucevei, apoi pe centura ocolitoare, Str. Petru Rareș, Str. Uzinei și apoi și pe celelate străzi”, a spus viceprimarul Marian Murariu. Acesta a solicitat printr-o adresă societăţii Tehnic Asist, cea care se ocupă de întreţinerea străzilor din municipiul Botoşani, ca pentru a nu se mai crea blocaje în trafic ca o parte din marcajele rutiere să fie trasate şi pe timpul nopţii.

psd parl jos

„Am făcut ieri o adresă constructorului pentru a lucra pe străzile principale, unde este traficul foarte aglomerat, pentru a încerca să lucreze cât mai mult pe timpul nopţii. Îi rog ca şi anul trecut să intervină mai mult după amiaza când se eliberează traficul şi noaptea. Am avut şi o şedinţă şi săptămâna trecută şi i-am rugat să intervină luna aceasta, şi nu din mai, conform cotractului, pentru că am vrut ca până la Zilele Oraşului să avem străzile centrale marcate”, a completat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata