Manoleasa in sarbatoare. Distractie cu Plaiesii, Fuego si Grigore Gherman – VIDEO –

0 1.157

Sărbătoare duminică la Manoleasa unde Primăria și Consiliulul Local au organizat o nouă ediție a zilelor comunei. Ploia nu a reușit să-i trimită acasă pe ce veniți la spectacol.

Evenimentul a reunit pe scena amplasată pe baza sportivă artiști de muzică populară și muzică ușoară. Primarul Cristinel Aroşculesei a oferit și la ediția din  acest an tuturor celor veniți  bere si mici gratuit. În același timp toţi copii au avut acces gratuit la locurile de joacă amplasate în incinta bazei sportive. Am intrat primar din 2016 și de atunci în fiecare an fac acest spectacol unde care populația din comună Manoleasa are mici și bere gratis din partea mea. Copilașii au gratuit la jocuri și totul este la superlativ. Mă bucur că în fiecare an la spectacol vin tot mai mulți oameni care se bucură de eveniment. Avem soliști de marcă, Plăieșii, Fuego suntem mândri cu artiștii pe care îi avem” , a spus Cristinel Aroşculesei.

Alături de edilul localității au fost prezenți și senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, prefectul Dan Șlincu, președintele Consiliului Județean Costică Macaleți, deputatul Răzvan Rotaru dar și primarul orașului Săveni Relu Tirzioru. Repizele de ploaie nu au reușit să-i trimită acasă pe cei veniți să îi vadă pe membrii Ansamblului Plăieșii din Republica Moldova sau pe Fuego. Mai norocoși au fost Grigore Gherman și Alexandra Plămadă care au cântat la începutul programului când nu ploua.  

Cei veniți la spectacol s-au bucurat și de programul oferit de tânăra Georgiana Onuti și membrii Formației Stellaris din Dorohoi. 

VIDEO CRISTINEL AROSCULESEI

VIDEO GRIGORE GHERMAN

VIDEO ALEXANDRA PLAMADA

VIDEO ANSAMBLUL PLAIESII

VIDEO FUEGO

VIDEO STELLARIS

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata