Mandate de arestare preventivă puse în executare de polițiști

0 181

La data de 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 31 de ani, din comuna Mileanca, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

 

În urma probatoriului administrat în cadrul cercetărilor care se efectuează într-un dosar privind infracțiunea de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare a bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, la data de 11 octombrie a.c., au fost puse în exeutare două mandate de percheziție domiciliară, la două imobile aparținând persoanei bănuite de comiterea faptei.

 

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și indisponibilizate 64.000 de țigarete,( 3.200 pachete) de diferite mărci, de proveniență Duty free și Republica Moldova, pentru care persoana bănuită de comiterea faptei nu deținea documente legale de proveniență.

 

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă

 

La data de 11 octombrie 2021, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiști din cadrul Postului de Poliție TF Focșani, au reușit identificarea unui bărbat de 40 de ani, din comuna Corni, pe numele căruia era emis, de către Tribunalul Constanța, un mandat de arestare preventivă.

 

Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de furt și întrucât nu a fost identificat în localitatea de domiciliu, a fost dat în urmărire națională, iar în urma activităților de verificare a fost depistat în stația CFR Focșani.

 

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând a fi prezentat instanței emitente, în vederea confirmării mandatului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata