locale psd
locale sus

Manager din cultura criticat de un ales local : „Numarul spectatorilor este egal cu cel al instrumentistilor de pe scena” – VIDEO –

1 1.847

Activitatea managerială a directorilor de la Teatrul Mihai Eminescu şi Filarmonică a fost motivul unei interpelări din cadrul şedinţei de azi a Consiliului Local a alesului liberal Eugen Ţurcanu. Dacă numărul celor ce vin la teatru chiar şi într-un spaţiu necorespunzător este mare la Filarmonică numărul celor din sală este uneori egal cu cel al instrumentiştilor. „Vreau să felicit ambele conduceri ale instituțiilor, de la Teatru și Filarmonică, pentru spectacolele de calitate pe care le fac. Apreciez actul lor artistic, dar pe partea de marketing și organizare sunt deficitari. Chiar dacă Teatrul nu are clădire, să încearcă să introducă metode moderne de taxare, pentru rezervarea biletelor. La Teatrul Mihai Eminescu sala de obicei este plină și stau oamenii la coadă să prindă un bilet, ceea ce spune mult de trupa de artiști pe care îi avem noi, dar la Filarmonică lucrurile nu stau chiar așa de roz și de multe ori în sala de la Casa Sindicatelor numărul spectatorilor este egal cu cel al instrumentiștilor de pe scenă. Cred că aici trebuie lucrat”, a spus Eugen Ţurcanu.

simio cosma

VIDEO

1 Comentariu
  1. carcotas Spune

    Dar ce sa faca managerul? Sa fugareasca lumea de pe strada in sala la spectacol? Incultura este pe toate drumurile. Domnul Turcanu, ca consilier local, cate programe ati elaborat de culturalizare a tineretului? Domnule Turcanu, cate bilete ati cumparat la concertele filarmonicii? Nici unul, pentru ca primit invitatie desi salarul va permite sa cumparati bilet. Poate, inca nu stiti, cultura se face cu bani, culturalizarea se face cu bani multi, dar comunitatea locala nu mai are bani pentru culturalizare. Pe langa altele mai faceti parti si din Consiliul de Administratie al Filarmonicii, oare nu aveti niscaiva obliogatii?????

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata