Mama ucigasului Petronelei ii ia apararea fiului sau : „Judecați după terminarea procesului”

0 933

Mama tânărului de 16 ani ce a ucis o tânără de 18 ani îi ia apărarea acestuia. Mama lui Bogdan Ionel este de părere că fiul eu nu a fost singur în momentul în care a omorât-o pe Petronela Mihalachi.

„Și cei care au fost cu el, ce se va întâmpla? Singur nu a fost. Cum s-au desfășurat lucrurile voi știți? Dacă da, mergeți la poliție și dați declarație, dar să fie adevărul adevărat fără să acoperiți pe nimeni. Judecați după terminarea procesului,nu influențați ancheta” au fost comentariile Larisei Ionel la ultima fotografie postată de fiul său, Bogdan Ionel.

Reacţiile nu au întârziat :
„Doamnă dragă, mai bine abțineți-vă de la comentarii și nu vă mai cocoloșiți “puiul” pentru că sunteți penibilă! Gândiți-vă la familia și la apropiații fetei și prefaceți-vă că nici nu vedeți comentariile de aici. În locul dumneavoastră, nu m-aș afișa atât de puternic cu un asemenea copil”.
„Larisa Ionel cum să facă așa ceva la vârsta asta? Măcar gândiți? Cu ce a greșit fata aia? E un psihopat, cred că are probleme cu capul.”

„Larisa Ionel draga doamna,ati fi putut acoperi pe cineva,indiferent de situatie si de persoana?eu nu.e o moarte de om,a luat o viata,nu a taiat o găină sau o randunica.Si ăstora daca le faci rau,iti este mila.Si lăsati iubita băiatului la o parte.intrebarea mea este :d-voastra unde erați cand copilul a facut cea facut?nu ati sesizat nimic?”

„Larisa Ionel , am inteles dintr-un articol ca mai aveti o fata. Daca ar fi omorata tot asa, animalic, ce parere ati avea? Ati ierta sau intelege criminalul????”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata