locale psd
locale sus

Lucrările pentru execuția centurii ocolitoare a municipiului Botoșani au fost scoase la licitație

0 317

Cea mai mare licitație din istoria orașului a fost publicată în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Este vorba despre proiectul privind construirea Centurii Ocolitoare a municipiului Botoșani, prin Curtești. Anunțul a fost făcut astăzi de către primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. „Această licitație are o valoare de peste 60 de milioane de euro iar termenul pentru depunerea ofertelor este de 27 mai 2024, ora 15.00. Îmi doresc foarte mult ca la aceste lucrări de anvergură să avem constructor din județul Botoșani”, a spus Cosmin Andrei primarul municipiului Botoșani.

Este un moment istoric din punct de vedere administrativ pentru municipalitatea botoșăneană pentru că vorbim despre cel mai generos proiect de realizare a infrastructurii rutiere. Este de departe proiectul care deschide încă o dată calea spre o dezvoltare accelerată a județului în ansamblul său”, a precizat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Termenul de depunere a ofertelor este până pe 27 mai 2024, ora 15:00. Proiectul a fost depus de Zona Metropolitană Botoșani, structură condusă de fostul primar Florin Egner.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata