parlamentare sus
achitei top

Lucrările de modernizare a drumului județean Ibănești – Cristinești sunt în plină desfășurare

0 437

    Vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a fost astăzi prezent pe drumul județean DJ 291 D Ibănești – Cristinești, acolo unde utilajele desfășoară deja lucrări premergătoare celor de turnare a stratului de asfalt (lărgire, îndreptare, balastare a drumului, rigole, podețe, turnare ziduri de sprijin, etc.). 

psd parl jos

În măsura în care graficul de lucrări va putea fi respectat, etapa de turnare a asfaltului va începe în aproximativ 30 de zile.

Contractul pentru execuția lucrărilor de modernizare a celor 5 km de drum județean este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa II, și a fost adjudecat în urma unei licitații asocierii de firme S.C. Big Conf S.R.L., S.C. Cornell`s Floor S.R.L., S.C. Transporturi Auto S.A. și S.C. Conrec S.A., în care S.C. Big Conf S.R.L. este lider de asociere.

Valoarea contractului se ridică la suma de 7.556.233,10 lei, la care se adaugă T.V.A. în sumă de 1.435.684,29 lei, iar termenul de execuție a lucrărilor, prevăzut în contract, este de 24 de luni.

bty
bty
bty

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata