Lucrari de intretinere si reparatii strazi pe final de an.Vicele Murariu „Când vine frigul să putem circula în condiţii normale”

0 409

Şi în această perioadă municipalitatea mai are programate câteva lucrări de întreţinere şi reparaţii străzi. Din cele declarate de viceprimarul municipiului Marian Murariu acestea vor mai continua cât permite vremea astfel încât cu venirea frigului circulaţia să se desfăşoare în condiţii cât mai bune. „În ceea ce priveşte lucrările de întreţinere şi reparaţii străzi pentru anul 2018 vom continua cu asfaltări lângă strada Teatrului, zona care duce către Sinagogă. Am frezat săptămâna trecută afaltul vechi şi urmează ca în această săptămână să turnăm aslfatul nou. De asemenea avem foarte multe lucrări de plombare în municipiu şi încercăm să le terminăm înainte să vină frigul. Mai avem o parcare degradată lângă Serviciul Paşapoarte pe care încercăm să o reabilităm. Bani nu mai avem prea mulţi iar cu ce mai avem încercăm să terminăm, să reparăm peste tot în aşa fel încât când vine frigul să putem circula în condiţii normale. Lucrăm şi la marcaje în cartiere, marcăm parcări şi străduţe laterale, tot aşa cât ne permite vremea”, a declarat Marian Murariu.
Pentru lucrările din acest an municipaliteatea a cheltuit aproximativ 4,5 – 4,6 milioane de lei. „Nu mai avem foarte mulţi bani. Trebuie să mai reprofilăm străzi împietruite, facem această operaţiune de cel puţin două ori pe an toamna înainte de a veni frigul şi primăvara, când după zăpezi, aceste străzi trebuie din nou reprofilate”, a precizat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata