Loteria Romana, condusa de fostul primar Portariuc, se afla in centrul unui scandal dupa extragerea de Revelion

1 1.160

Loteria Română, condusă de fostul primar al municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, se află în centrul unui scandal după extragerea de Revelion. Variantele au costat dublu, iar jucătorii susţin că în agenţii li s-a spus că este vorba de o extragere dublă, adică biletele ar urma să fie valabile pentru două extrageri, doar că pe 31 decembrie a avut loc o singură extragere.

Pagina de Facebook a Loteriei Române a fost luată cu asalt de jucători nemulţumiţi care acuză că au fost înşelaţi.

Păcăleala !!! Sa nu mai băgăm banii in buzunarele celor de la loteria romană care își păcălesc jucătorii. Eu nu voi mai juca. Ați luat banii oamenilor si va faceti ca ploua. Sa va fie rusine dar nu știți ce este aceea.

A fost ultima oara cand am jucat la loterie…asa ar trebui sa faca fiecare,sa nu va mai faca voua vanzare hotilor…de ani intregi extragere dubla si acum a-ti dat-o de gard…

Niste excroci ,de ce am platit dublu pe bilete pentru o singura extragere? De fomisti ce sunteti

Va doresc un an fara jucatori , sa va fie rusine !

Nesimțire, agentul de la punctul loto a zis că este extragere dubla de aici și prețul dublu, nu o să mai joc la Teparii ăștia se știe cum se extrag numerele te lupți cu calculatorul care știe exact variantele.

Mincinosilor ,sa va fie rusine ,sa nu mai joace nimeni ,asa meritati sa nu mai mintiti atita !!

Loteria română a demonstrat încă odată (dacă mai era nevoie) ca este înșelătoare , excrocheaza si păcălește in continuare.

Sunteți bandiți!!! Dubioase sunt si extragerile inaintea celei din 31. La extragerile duble au fost un nr 3 cifre la fel.

Pret dublu , tragere simpla.va jucati cu clientii ??? Eu unul nu o sa mai particip.Rusinicaaaa loteriei …

sunt doar câteva dintre mesajele postate pe pagina de facebook a Loteriei Naţionale.

Potrivit presei centrale, mai mult, oamenii anunţă că vor sesiza Protecţia Consumatorului şi chiar vor să dea în judecată Loteria Română.

În replică, oficialii companiei susţin că banii încasaţi în plus au fost folosiţi pentru suplimentarea fondurilor de premiere.

Ionuț Vîrlan, purtătorul de cuvânt al Loteriei Române, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre scandalul pornit în seara de Anul Nou, când jucătorii aşteptau două extrageri pentru acelaşi bilet cumpărat.

”Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, atât de Crăciun cât şi de Anul Nou, strategia Loteriei Române a fost de a oferi jucătorilor premii mai mari, astfel s-a decis organizarea de trageri cu suplimentarea fondului de câştiguri, la categoria I şi cu un preţ pe o variantă de joc mai mare, care a dus la acumularea unor fonduri de câştiguri mai mari. Această strategie a dat rezultate deoarece premiile oferite câştigătorilor au fost de trei ori mai mari decât la o tragere obişnuită, de aproximativ 4 milioane de lei. Avem vânzări în total de aproximativ 17 milioane de lei, iar 2.2 milioane de variante jucate. Mai mult decât atât, s-au oferit 47.000 de câştiguri, faţă de o tragere loto obişnuită care nu oferă mai mut de 20.000 de câştiguri, în cuantum de 3,9 milioane de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al Loteriei Române, Ionuţ Vîrlan.

1 Comentariu
  1. costel Spune

    A dat norocul peste noi!Da,am aflat că românii sunt furați din prima zi a noului an.Din două șanse,te-ai ales cu una,o singură extragere.Din data de 11 octombrie 2017, director general al Loteriei Române este Ovidiu Iulian Portariuc ,fost primar al mun.Botoșani……Șefă la loterie a mai fost și ALDE-sta Mincă,tot o botoșăneancă ascultătoare.E foame mare la bugetul țării…..

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata