Longevitatea vieții în doi dar și performanțele tinerilor au fost premiate la Bucecea

0 380

Longevitatea vieții în doi dar și performanțele tinerilor au fost premiate la Bucecea.

Sărbătoarea Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril a fost ocazia perfectă pentru a aduce recunoștință celor care au clădit comunitatea, care au militat pentru dezvoltarea ei, dar și celor care astăzi o reprezintă cu cinste și onoare. La inițiativa primarului Angel Gheorghiu, Primăria și Consiliul Local a felicitat astăzi 12 cupluri care au împlinit 50 de ani și 60 de ani de căsnicie. „Momentul a fost însoțit de o slujbă religioasă de mulțumire, la care au participat și membrii familiilor premiate.

 În cadrul aceleiași ceremonii au fost evidențiați alți 6 buceceni care, prin munca, știința și pasiunea lor, și-au pus amprenta pe dezvoltarea comunității. Nume importante nu doar pe plan local, acești locuitori au primit titlul de “Cetățean de onoare al orașului Bucecea””, a spus Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani .

Tot astăzi au fost premiate și cele 13 tinere din Bucecea care se antrenează la FC Botoșani, și a fost anunțată înființarea Ansamblului folcloric “Ciobănașul”.

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata