parlamentare sus
achitei top

Locotenent colonel sărbătorit la împlinirea vârstei de 90 de ani

0 59

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu, unul din cei mai longevivi pompieri din Botoșani, a fost sărbătorit la împlinirea venerabilei vârste de 90 de ani de către salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani.

 

psd parl jos

În condiții impuse de pandemie, pompierii botoșăneni i-au înmânat sărbătoritului o plachetă onorifică, o diplomă de recunoștință și un tort aniversar, în semn de înaltă prețuire și respect pentru o viață dedicată ajutorării semenilor, pentru profesionalism și sacrificiu, pentru exemplul dat generațiilor viitoare și pentru puterea de a construi singura instituție aflată pe primul loc în inima românilor.

 

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu s-a născut pe data de 10 iunie 1930, la Rădăuți Prut.

 

Încă puternic, bătrânul reprezintă o lecție vie de istorie a pompierilor botoșăneni și ne-a demonstrat, încă o dată, că dragostea de semeni nu se pensionează niciodată.

 

Locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu a făcut parte din comanda Grupului de Pompieri Botoșani, încă de la înființare, mai exact pe 26 februarie 1968.

 

Până în anul 1985, când s-a pensionat, a îndeplinit diferite funcții în cadrul unităților de pompieri din Botoșani, Iași, Brașov, Făgăraș și Suceava.

 

Mulțumim, domnule locotenent colonel (r) Ilie Cobzariu pentru tot ce ați făcut pentru semeni!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata