Loc de joaca donat municipalitatii de un investitor privat

0 479

Unul dintre investitorii care a construit un ansamblu de locuinţe în municipiul Botoşani va dona Primăriei un teren de joacă.
Acesta se află pe strada Izvoarelor, lângă Biserica Sf Ilie, și a fost realizat de dezvoltatorul care a construit în zonă un bloc cu trei scări.

„Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local avem un proiect de hotărâre cu solicitarea unei firme care a construit pe terenul dumnealor un părculeț de joacă pentru copii. Având în vedere că în perioada de dezbatere publică a acestui PUZ, locuitorii din zonele învecinate au solicitat un părculeț de joacă pentru copiii dumnealor, șefii acestei firme au decis ca după realizarea acestui părculeț să îl doneze primăriei . Acest părculeț este făcut integral pe proprietatea dumnealor, mobilat cu obiecte specifice din banii dumnealor, este făcut cu autorizație de construcție și vor să îl predea primăriei pentru ca toți copiii din zonă să poată avea acces la acest părculeț”, a declarat Marian Murariu, viceprimarul municipiului.

Hotărârea privind această donație este una de principiu, urmând ca după aprobarea ei să se obțină avizele necesare pentru preluarea definitivă a locului de joacă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata