Liviu Toma, Pro România: „România trebuie guvernată pentru cetățeni nu pentru salvarea unor lideri politici vremelnici”

0 730

Liviu Toma, vicepreședintele organizației județene Pro România susține că țara trebuie guvernată pentru binele cetățenilor.

Acesta admite și unele alianțe între partide, alianțe care însă să nu aducă avantaje unor politicieni. „Prin jurământul pe care l-am depus la preluarea mandatului de consilier local, că voi face cu bună credință tot  ceea ce în  puterile și în pricepere mea pentru binele locuitorilor municipiului Botoșani, mi-am lua angajamentul față de cetățeni, dar și față de Dumnezeu că voi depune toate eforturile pentru o administrație performantă în slujba cetățenilor municipiului Botoșani. În conținutul jurământului, prevăzut de codul administrativ și pe care îl depun toți cei care sunt investiți în funcții publice, nu se face nicio referire la statutul partidelor, al protocoalelor de alianțe politice sau alte înțelegeri politice între diverși lideri.

S-a dat jos guvernul prin moțiune de cenzură, iar în ultimele două luni și jumătate asistăm la tot felul de negocieri pentru funcții publice. România trebuie guvernată iar dacă pentru acest lucru trebuie să existe și anumite înțelegeri politice, alianțe, nu pot să fiu decât de acord. Ce rămâne de văzut?Dacă aceste înțelegeri politice, alianțe au fost făcute cu scopul unei guvernări performante pentru cetățenii țării sau doar au fost făcute pentru salvarea unor lideri politici vremelnici”, a declarat Liviu Toma.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata