Liviu Toma, după Congresul PRO România: “Rămânem în continuare PRO administrație și PRO dezvoltare”

0 490

(CP) O delegație a Organizației Județene PRO România a participat sâmbătă la Congresul Național al partidului, organizat la București. Din delegație au făcut parte Mihaela Huncă – Coordonatorul Organizației Județene, viceprimarul Municipiului Botoșani, Liviu Toma, în calitate de Coordonator al Organizației Municipale, Cristina Chelaru – Coordonatorul Organizației de Femei, Doru Gavrilaș – consilier județean, Claudiu Ilaș – primarul comunei Dângeni, Adrian Nistor – primarul comunei Brăești și alți consilieri locali din județ.

În cadrul Congresului, a fost aleasă pentru un nou mandat conducerea națională a PRO România. Prin vot secret și democratic, Mihaela Huncă a obținut funcția de vicepreședinte al partidului, grație rezultatelor bune pe care le-a înregistrat Organizația Județeană Botoșani la alegerile europarlamentare din 2019, cât și cele locale din 2020. 

Cunoaștem cu toții implicarea doamnei Mihaela Huncă în activitatea profesională și cea politică și ne bucurăm că ne va reprezenta cu succes în structura națională de conducere a partidului”, a declarat Liviu Toma.

Alegerile în organizațiile din teritoriu vor avea loc la începutul anului 2024 

Potrivit Coordonatorului Organizației Municipale a PRO România, Proiectul PRO România continuă, chiar dacă, începând cu anul 2020, câțiva membri de partid, atât la nivel județean cât și la nivel național, s-au transferat la PSD, primind funcții politice. 

Faptul că foști membri PRO România au primit funcții cu ajutorul PSD demonstrează că la PRO România au venit și vor veni în continuare persoane bine pregătite profesional, care își doresc să se implice în proiecte importante. Așa după cum a declarat și doamna Mihaela Huncă, respectul pentru oameni, corectitudinea, disponibilitatea de a lucra în echipă, susținerea proiectelor de dezvoltare locală sunt lucruri care ne reprezintă”, a mai spus Liviu Toma. 

Conform celor stabilite în cadrul Congresului Național, urmează o perioadă de comunicare cu cei care-și doresc să continue acest proiect politic, de înregistrare de noi membri, pentru ca la începutul anului 2024 să aibă loc alegeri în organizațiile din teritoriu, pentru desemnarea conducerilor. “Rămânem în continuare PRO administrație, PRO dezvoltare, PRO construcție și acest lucru știu că este apreciat de cei care-și doresc să se implice alături de noi în continuare în viitoare proiecte politice și administrative. Susținem și promovăm persoane bine pregătite din punct de vedere profesional. Încurajăm și susținem administrația publică pentru cetățean și nu suntem de acord cu blocarea unor proiecte importante pentru comunitate”, a concluzionat Liviu Toma. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata