Liviu Dragnea anunta Congres PSD in martie

0 549

Un Congres extraordinar al PSD va avea loc in martie, atunci fiind cel mai bun prilej pentru ca toti colegii care trimit scrisori publice sa le sustina si dezvolte, a anuntat, miercuri, Liviu Dragnea, care vrea si un vot de reconfirmare ca sef al partidului.

“Acest Congres este cadrul cel mai bun pentru ca si cei care au facut scrisori sa le sustina si sa le dezvolte”, a spus Dragnea.

Acesta l-a taxat si pe Codrin Stefanescu, care “vorbeste cam mult”.

Vizat este si Nicolae Badalau, presedintele executiv al PSD, care a cerut, intr-o scrisoare publica din 8 ianuarie, ca BPN sa redevina forul de conducere executiva a partidului, pentru ca partidul sa isi poata face iarna car si vara sanie”, iar democratia sa fie restabilita la sedintele din Kisselef.

Liviu Dragnea a dat atunci un prim raspuns, in care a anuntat ca scrisoarea constituie un “material de analiza foarte serios”, care va fi discutat in sedinta partidului.

Seful PSD a trasat si cateva prioritati pentru colegii din Comitetul Executiv de miercuri, de la “eliberarea societatii romanesti de presiunile pe care le fac gruypurile nedemocratice si ilegitime asupra institutiilor democratice”, pana la “democratizarea societatii romanesti”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata