Lituanian prins cu documente false la Stânca

0 151

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări după ce au depistat un lituanian care a prezentat la controlul de frontieră pentru autoturismul condus, polițe de asigurare obligatorie false.

 

 

În data de 10 februarie a.c., în jurul orei 21.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a ieși din țară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie, un lituanian, în vârstă de 48 de ani. La solicitarea polițiștilor de frontieră a documentelor necesare trecerii frontierei, bărbatul a prezentat şi polița de asigurare obligatorie pentru autoturismul în cauză.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat că în bazele de date specifice autoturismul nu figurează ca fiind asigurat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se im

pun.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata