parlamentare sus
achitei top

Lista cu tinerii ce doresc locuinte ANL a fost actualizata. VEZI ce punctaje au

0 242

Lista cu tinerii botoşăneni ce doresc o locuinţă ANL a fost actualizată de municipalitatea. Punctajele acestora şi lista vor fi aprobate de aleşii locali în şedinţa ordinară de Consiliu Local de joi. Pe această listă se regăsesc 561 de persoane, ordinea fiind stabilită în funcție de punctajul obținut.

psd parl jos

LISTA PUNCTAJE LOCUINTE ANL BOTOSANI

Lista propusă a pornit de la ordinea pentru prioritate aprobată în 2011, preluându-se din aceasta solicitanții care nu au primit locuință pe parcursul celor 9 ani și care îndeplinesc cele trei criterii eliminatorii (vârsta, ocupația și nedeținerea unei locuințe în municipiul Botoșani), la care s-au adăugat modificările și completările depuse pe parcursul celor 9 ani precum și noii solicitanți, s-a actualizat vechimea cererilor, iar solicitanții care nu mai îndeplinesc condițiile eliminatorii stabilite de lege au fost excluși, astfel că s-a ajuns la 561 de solicitanți. Lista cu beneficiarii locuințelor ANL construite în Șoseaua Iașului va fi stabilită tot prin  hotărâre a Consiliului Local”, se arată în raportul de specialitate al comisiei de lucru privind repartizarea locuințelor ANL.

Cel care solicită o locuinţă ANL trebuie să aibă până în 35 de ani la data depunerii cererii şi să poată primi repartiţie în cel mult 36 de luni de împlinirea acestei vârste. În calculul punctajului pentru fiecare dosar se ţine cont de situaţia locativă actuală, stare civilă, numărul persoanelor în întreţinere, starea de sănătate, nivelul de studii şi/sau pregătire profesională, situaţia locativă sau socială deosebită, venitul mediu net lunar pe membru de familie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata