locale psd
locale sus

Limitatoarele de viteza de pe strada Marchian sunt utile : „Vocile pietonilor nu sunt la fel de auzite ca vocile soferilor”

0 596

Autorităţile locale nu sunt convinse că limitatoarele de viteză montate pe strada Marchian, în faţa Spitalului Judeţean, nu sunt eficiente. Deşi susţine că acestea pot fi eliminare oricând, viceprimarul Cosmin Andrei nu crede că acesta este soluţia care va duce la fluidizarea traficului. În acelaşi timp montarea acestora a fost venit în sprijinul pietonilor cărora şoferii le acordă prioritate greu în zonă. „În legătură cu subiectul limitatoarelor de viteză de pe strada Marchian, părerea colegilor mei din comisie și a mea, este să păstrăm aceste limitatoare de viteză, pentru a vedea cum evoluează situația. Nu sunt convins că dacă scoatem aceste limitatoare de viteză, traficul va fi decongestionat, apoi vocile pietonilor nu sunt la fel de auzite ca vocile șoferilor, chiar în mediul online pentru a vedea dacă este sau nu oportună această decizie. Putem analiza pe viitor, dacă această măsură a fost greșită. Să demontăm aceste limitatoare de viteză este o operațiune foarte simplă și nu trebuie considerată ca una permanentă și că lucrurile vor rămâne așa”, a declarat Cosmin Andrei.

O analiză a necesităţii acestor limitatoare va fi făcută şi în următoarele întâlniri ale membrilor comisiei de sistematizare a circulaţiei. „Prin discuții pe care le primim de la Poliția Locală, Poliția Municipală, prin observațiile pe care le facem personal, părerile cetățenilor. Toate aceste lucruri conduc spre o decizie pe care o putem lua. Comisia se întrunește ori de câte ori este nevoie, nu avem ședințe regulate, dacă apar subiecte urgente sau sunt probleme care trebuie discutate, o putem convoca oricând”, a precizat viceprimarul municipiului.
Până la acest moment nu a primit nici o sesizare împotriva montării acestor dispozitive, nici la Primărie, nici prin intermediul aplicației City Report.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata