Liliana Minca: „Toți oamenii care suferă de sindromul Down trebuie să aibă oportunități”

0 533

Sambata, 23.03.2019, la Botosani am fost alaturi de sufletele copiilor, tinerilor cu Sindrom Down și a familiilor acestora.
În fiecare an vocea persoanelor cu Sindrom Down, a celor care trăiesc și lucrează cu ei este tot mai puternică. Toți oamenii care suferă de sindromul Down trebuie să aibă oportunități de a trăi vieți pline de viață, incluse pe o bază completă și egală cu ceilalți, în toate aspectele societății.
Activitatea a fost desfășurată în căsuța
#Asociatiei_Ne_Trebuie_Speranta împreuna cu: #TLDE Botoșani, #ALDE Botoșani, PizzeriaDejaVu, Cofetăria #CasaDulce, Cofetăria Romarga, MischaKids, voluntarii și profesorii de la Grupul Școlar „Dimitrie Negreanu” și părinți.
Copii și tinerii cu Sindrom Down au susținut momente artistice și activități sportive împreună cu elevii Grupului Școlar „Dimitrie Negreanu” Botoșani activități care sunt părți integrante din cadrul Proiectului Educațional de incluziune școlară „Punți de legătura peste prejudecăți”.
Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit, celor care sunt alături de noi, ne susțin cauza și sunt vocea copiilor, tinerilor cu Sindrom Down și a familiilor acestora în schimbarea atitudinii societății, sprijinind în acest fel dreptul la o viață independentă și incluziune socială.
#FELICITARI, domnișoarei psihopedagog #Ramona_Bolohan, membru #ALDE_Botosani și domnului avocat, Eduard Luca, presedinte #TLDE_BOTOSANI!!!!
Dumnezeu sa fie alaturi de aceste suflete minunate și părinții lor.

Comunicat de presa ALDE BOTOSANI

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata