parlamentare sus
achitei top

Liliana Minca refuza invitatia lui Catalin Flutur: „Vom fi prezenti la sediul ALDE pentru ca nu ne vom duce nici in carciumi, nici in alta parte”

0 617

Presedintele filialei ALDE Botosani Liliana Minca a declarat ca refuza invitatia la masa concilierii adresata de catre Catalin Flutur, primarul muncipiului Botosani.
„Presedintele nostru Calin Popescu Tariceanu este primul presedinte de partid care a venit cu o propunere, suntem in AN Centenar, suntem cu cateva luni inainte de a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene si ar trebui sa nu ne mai facem de ras peste hotare. Partidele politice ar trebui sa faca un pact, astfel incat sa nu ne mai atacam, decat sa atragem atentia punctual, cu argumente pe anumite elemente , sa construim. Pe 1 Decembrie vom participa la ceremonia militara si religioasa si vom depune coroane asa cum vor face si celelalte partide politice. Vom fi prezenti la sediul ALDE pentru ca nu ne vom duce nici in carciumi, nici in alta parte, vom fi aici si vom avea liga alesilor locali” a declarat Liliana Minca.

psd parl jos

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata