Liliana Minca: „Mă bucură faptul că echipa noastră crește de la o săptămȃnă la alta și că tot mai mulți botosaneni înțeleg că ALDE este o opțiune de viitor”

1 702

Duminica, 17 martie 2019, la ședința Biroului Politic Teritorial si Delegației Permanente Teritoriale a ALDE_Botosani, care a avut ca temă principală strategia organizației județene pentru alegerile europarlamentare din data de 26 mai 2019.
Obiectivele stabilite pentru alegerile europarlamentare: #ALDE să devină a doua forță politică din județ, iar #ALDE_Botosani să se situeze între primele 5 organizații din țară.
Le mulțumesc tuturor colegilor care au venit, în număr mare, din toate colțurile județului, să punem la punct detalii organizatorice importante și să găsim cele mai bune soluții pentru a ne putea prezenta în fața oamenilor, cȃt mai curȃnd posibil, cu proiecte ample pentru fiecare comunitate.
Mă bucură faptul că echipa noastră crește de la o săptămȃnă la alta și că tot mai mulți botosaneni înțeleg că #ALDE, prin reprezentanții săi, este o opțiune de viitor.
Mă refer aici la organizațiile validate astazi #ALDE #Lunca, #Havârna, #Durnesti, #Băluseni, #Dângeni, #Mitoc.
Ușa #ALDE_Botosani rămȃne deschisă tuturor celor care pot și vor să lucreze în echipa noastra. Sunt convinsă că anul 2019, va însemna la nivel județean, din punct de vedere politic, o așezare a lucrurilor în matca lor firească și că #ALDE va fi locul de întȃlnire al oamenilor destoinici, care trebuie sprijiniți cu toate forțele și puși în valoare. Mai exact, al tuturor celor care pun semnul egal între fapte și vorbe.

Comunicat de presa

1 Comentariu
  1. Ion mardare Spune

    O echipă de inculți.Toți de la țară care habar nu au ce înseamnă ALDE,care abia deschid gură când cerșesc semnături prin sate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata