parlamentare sus
achitei top

Liliana Minca: „Bun venit in echipa ALDE Botosani și mult succes Liviu Radasanu!”

0 1.200
Presedintele filialei Alde Botosani, Liliana_Mincă, alaturi de Mihai Țâbuleac,Vicepreședinte Alde Botosani, Iulian_Iliescu , primarul comunei Nicseni și  Liviu_Rădășanu, au participat sambata, 20 octombrie, la Conferinta de presa a Filialei Alde Botosani.
psd parl jos
Liviu Rădășanu, a declarat sambata, în timpul conferinţe de presă:
“După 4 ani de absență totala din viața publică a urbei noastre, văzând că Municipiul se scalda intre „milă”unora și disprețul altora, că dacă nu ești liberal, ești pesedist, că, dacă dai un Like pe Facebook lui Cristian Roman te condamna Răzvan Rotaru, că, dacă îți place o postare a lui Aky, alias deputatul Achiței te înjură liberalii, ținând cont că un râu de gura că mine nu are ce căuta în PSD sau PNL, partide care au suficienti membri dornici de afirmare,ieri,20.10.018, cu un gând bun dat de Dumnezeu, cu sprijinul unui colectiv mic dar energic al ALDE , Botoșani, cu sprijinul doamnei Președinte Liliana Mincă Ghervasuc ,al domnului vicepreședinte  Mihai Tabuleac , al prietenului și colegul meu de banca din generala, Gabriel Popovici , am decis sa îmi asum reconstrucția organizației municipale ALDE Botoșani. Jur că nu urmăresc funcții, preamariri sau avantaje. Am o familie realizată, soția bancher, doi băieți de toată isprava, însă refuz la 30 de ani de la Revolta ( revoluție) sa mai fiu luat de prost în acest oraș și în această țară.
M- am decis sa reintru in politica. Decât să îmi reproșeze fiii mei, peste ani, că am fost un laș, mai bine pun capăt acum lipsei mele de implicare și îmi asum un deziderat îndrăzneț,acela de a face din ALDE Botoșani principala forță politică a Mun. Botoșani.E greu, dar nu imposibil. A ieșit Iohannis președinte, a luat Baselinio al doilea mandat, a luat Cătălin Flutur un nou mandat de primar, deci se poate.Vreau sa construiesc în ALDE  ceea ce așteaptă botoșănenii.si anume un partid nou, tânăr, vivace, deschis, modern, modest, incoruptibil, loial poruncilor divine și plin de energie, cu oameni noi, nepatati și cinstiți, o  noua mișcare în Botoșani! ALTCEVA decât ți s-a servit până azi!
Vine valul schimbării! Vino alaturi de mine! Mă știi! Împreună pentru Mun. Botoșani!
Parafrazând un lider al lumii, lansez un motto: Make Botoșani great again!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata