Licitatie pentru locuri de parcare din municipiu

0 787

Municipalitatea organizează o primă licitaţie pentru locurile de parcare din municipiu. Este vorba despre locuri de parcare din diferite zone care nu au mai fost concesionate la începutul anului.

„Prețul de pornire la licitație este de 131 de lei pe an pentru persoane fizice. Licitația se va desfășura în sala de ședințe de la sediul Casa Cărții, mezanin. Pot depune cereri de înscriere la licitație persoanele fizice care locuiesc în reza parcării, dețin autovehicul proprietate personală și nu dețin garaj în municipiul Botoșani. Înscrierea la licitație se va face până pe data de 5 iunie 2018, la ora 12:00”, a declarat Marian Murariu, viceprimarul municipiului.

Licitația pentru rezervarea locurilor de parcare neplătite pentru anul 2018 este pentru următoarele zone: Calea Națională 28 – 52, Ștefan Luchian 1 – 18, Armoniei, Bulevardul Mihai Eminescu 35 – 53, Aleea Maxim Gorki, Aleea Rapsodiei, Aleea Crizantemelor, Aleea Unirii, Cuza Vodă nr. 2, Octav Băncilă nr. 9, Aleea Arcului, strada Calea Națională 45 – 79, strada Aprodu Purice, Împărat Traian, Gen. Gheorghe Avrămescu, Grivița, Dreptății, Aleea Decebal, Vâlcelei, Parcul Tineretului, zona Gării, Calea Națională 66 – 105, Poștei, Gheorghe Filipescu, Călugăreni, Dimitrie Neagreanu, Ion Pillat, Armeană, Marchian, Independenței, Săvenilor, Alba Iulia, Tudor Vladimirescu și Alexandru Donici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata