Liberal dezamăgit la 148 de ani de PNL: „Astăzi îmi este rușine cu actualii ‘lideri’ ai partidului”

0 527

Dezamăgire față de conducerea actuală a PNL și rușine față de cei care au fondat partidul acum 148 de ani. Acestea sunt trăirile exprimate azi de un membru PNL Botoșani, consilierul local și omul de afaceri Maricel Maxim.

 

La mulți ani PNL !

148 de ani de istorie și de exemplu în politică.

Astazi îmi este rușine față de înaintașii liberali, care au fondat Partidul Național Liberal și care au pus bazele dezvoltării României, așa cu a ajuns astăzi, IC ătianu, Kogălniceanu, Ghica, Golescu, Sturdza, Rosetti și mulți alți oameni care simțeau și promovau valorile liberale autentice.

simio cosma

Astăzi îmi este rușine cu actualii ‘lideri’ ai partidului și nu pot să-mi ascund acest sentiment când văd cum se distruge munca liberalilor de la 1875 încoace… Ne pleacă liberalii din partid, oameni cu doctrină liberală autentică precum Orban, Alexandru, Tănase de la centru, Iliuță, Malancea și alții de la noi din organizație.

Din păcate vor mai pleca mulți liberali dacă nu revenim la principiile și valorile liberale și nu ne mai batem joc de cetățenii care ne-au dat votul pentru a-i reprezenta la nivel central și la nivel local.

Cu toate acestea, LA MULȚI ANI PNL!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata