parlamentare sus
achitei top

Lecţie de viaţă dată de un poliţist din Botoşani unui motociclist – VIDEO –

0 2.059

Un poliţist din Botoşani a oferit o lecţie de viaţă unui motociclist care conducea cu viteză şi făcea spectacol pe un drum din judeţ.

psd parl jos

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva zile pe un drum din Botoşani, acolo unde deseori motocicliştii îşi pun viaţa în pericol pentru a face ‘spectacol’.Un motociclist a fost filmat în timp ce un poliţist l-a prins pe respectiva porţiune de drum când făcea burnout-uri şi circula cu viteză.

 

Motociclistul făcea toate aceste ‘scheme’, în timp ce un prieten îl filma, pentru a le publica apoi pe reţelele de socializare.

 

Din nefericire pentru el, a fost prins de un poliţist cu experienţă care cunoştea porţiunea de drum şi care a intervenit la numeroase accidente rutiere produse în zonă.

 

În timp ce motociclistul şi prietenii lui l-au acuzat pe poliţist că ar fi agresiv şi că a dorit chiar să le fure documentele, poliţistul le-a oferit o lecţie de viaţă pe care, cel mai probabil, nu au înţeles-o.

„Ţi se pare că am 20 de ani? Ţi se pare că văd pentru prima dată motociclete? Sunt sătul până deasupra capului. Pe mine nu mă afectezi cu nimic. Mâine ies la pensie şi îmi văd de viaţă. Dar ţie ţi se va întâmpla aici o nenorocire. Trei motociclete am scos din şanţurile astea. Hai cu mine să îşi arăt nişte cruci acolo. Cruci de oameni. Prima oară când o să moară unul aici, o să te chem să vezi cum moare un om în braţele tale”, le-a povestit, potrivit observator.tv, poliţistul motociclistului şi prietenilor săi.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata